Animal Show – Katowice

Za nami intensywny weekend – pora podsumować wydarzenie, na które Was zapraszaliśmy, czyli Wystawa Animal Show Katowice / 7-8 września 2019 w Katowicach. Ekipa warszawska oraz połowa krakowskiej (Malcie Art we własnej osobie) udała się na miejsce już w piątek, aby przygotować najbardziej czasochłonną część naszego stoiska tak, żeby w sobotę zająć się już tylko ostatnimi przygotowaniami, a dzięki Centrum Reklamy Angelnasze stoisko dumnie pyszniło się wspaniałym banerem z naszym logo i nazwą. Standardowo nie zabraliśmy ze sobą szynszyli. Wszechobecny hałas, światło, zapachy innych zwierząt (znaleźliśmy się pomiędzy wężami i kotami) bardzo by je zestresowały zatem honory domu w pokazowej klatce pełniła Mgiełka z Cytrynką-nasze maskotki.
Odwiedzaliście nasze stoisko bardzo licznie, rozdaliśmy wszystkie pakiety od naszych sponsorów. Dziękujemy  Manufaktura Lovely ChinchillasMazurskie sianko czyli „Siano od Pana Roberta”Spizarniagryzonia – sklep zoologicznyTIVO PolskaYupi! Dzięki Wam były one pełne zdrowych pyszności dla szynszyli. Przeprowadziliśmy dziesiątki rozmów wymieniając się z Wami doświadczeniami. To właśnie te rozmowy, Wasze opowieści o podopiecznych, wspólne rozwiązywanie problemów sprawiają, że jeszcze nam się chce 🙂 Wisienką na torcie było spotkanie z dzieciakami, w oba dni rozmawialiśmy o podstawach opieki nad szynszylami zastanawiając się nad tym, co by było gdyby człowiek był jak szynszyla… Dzieci okazały się świetnymi partnerami do takich rozmów i mamy nadzieję, że będą pamiętały o tym, czego się dowiedziały.
Podczas wystawy zbieraliśmy również darowizny na pokrycie kosztów leczenia naszych stowarzyszeniowych podopiecznych. Podarowaliście nam w sumie aż 1078,94 zł! Dziękujemy!!!
Wkrótce zaprosimy Was do obejrzenia fotorelacji