Szynszylowy Kalendarz 2021

Kochani! Wiemy, że wielu z Was na to czekało, zatem informujemy, że rozpoczęliśmy zbierać zamówienia na kalendarze 2021.
W tym roku, tak jak w poprzednim, przygotowujemy dla Was zarówno kalendarze książkowe w formacie A5, jak i ścienne w formacie A3.
Kalendarz książkowy będzie zawierał treści edukacyjne – w tym roku znajdziecie materiał nt. postępowania w nagłych przypadkach, kolorowe zdjęcia szynszyli, które zostały wybrane w drodze konkursu oraz spis polecanych weterynarzy i polecanych sklepów z żywnością dla naszych zwierzaków.zdjęcia poglądowe możecie zobaczyć poniżej.
Kalendarz ścienny Będzie zawierał 13 kart (12 miesięcy plus okładka). Na każdej z 12 kart będzie znajdowało się zdjęcie szynszyli (1/2 wielkości strony) oraz kalendarium. Tłem każdej z 12 kart będzie takie samo jak tło okładki. Zdjęcie okładki można obejrzeć poniżej.
Każdego kto chciałby posiadać taki kalendarz Zapraszamy do kontaktu w wiadomości prywatnej Na Facebook ⇒KLIKNIJ TUTAJ

Kalendarz książkowy

Kalendarz ścienny