Zapraszamy na relację z Animal Show Kraków

W dniach 18-19 maja do listy targów i wystaw, podczas których mieliśmy przyjemność spotkać się z Wami, dołączyła wystawa Animal Show w Krakowie. Zmęczeni po zeszłotygodniowych targach w Warszawie, ale pełni zapału ruszyliśmy do działania! Wrażenia z wystawy są niesamowite, tłum ludzi chętnych do rozmowy na temat szynszyli – nie tylko aktualnych opiekunów, lecz również opiekunów in spe oraz osób zainteresowanych tym gatunkiem. Organizacja wystawy na wysokim poziomie, wszystko dopięte na ostatni guzik (łącznie z tym, że nie zabrakło mydła w toalecie! to naprawdę jest wyczyn przy takiej ilości odwiedzających :D). Nasza stowarzyszeniowa maskotka – Mgiełka wraz ze swoją córką – Cytrynką doskonale reprezentowały swój żywy odpowiednik, pokazując jak odnaleźć się w wygodnej klatce. Dla prawdziwych maluchów, które mieszkają się w zaprzyjaźnionym Domu Tymczasowym, dostaliśmy od odwiedzających przepiękne mebelki (dziękujemy! <3). Podopieczni odwiedzających mogli delektować się wspaniałymi przysmakami od naszych sponsorów. Żeby nie rozpisywać się za długo w jednym miejscu – przeczytajcie opisy pod zdjęciami w relacji. Było co robić, było co pisać, jest co oglądać i co czytać 🙂 Dziś jeszcze wciąż ze zmęczenia nie do końca wiemy jak się nazywamy, ale uśmiech nie schodzi nam z twarzy. A to wszystko dzięki Wam – fantastycznym osobom, które trzymają za nas kciuki i wierzą razem z nami, że to, co robimy ma sens <3